Lifestyle

Ce caracteristici sunt importante la o masina de spalat rufe buna

Poate ca tocmai v-ati mutat si ati aruncat masina de spalatveche, si doriti una noua. Se poate ca echipamentul familiei tale sa nu functioneze si sa itidoresti un upgrade la ceva mai bun. Astfel aveti in fata o decizie importanta de facuttrebuie sa gasiti o masina de spalatcu sau farauscator pe care sa va puteti baza si care sa nu va coste prea mult.

Stim ca achizitionarea unor produse atat de scumpe poate fi o sarcina laborioasa. Dar doar curatarea si ingrijirea noului echipament poate face ca acest sipozitiv sa va serveasca minim 10 ani de acum incolo.

  • Dimensiunile masinii de spalat rufe

Trebuie sa masuratispatiul disponibil. Indiferent daca o amplasati la bucatarie, in baie sau in debara, veti dori sa stabiliti daca acest dispozitiv se poate instala in acel loc,inainte de a intra in magazin.

La masurare, retineti ca de regula latimea unor modele moderne este de 60 cm. Insalasati pe fiecare latura macarcativacentimetri liberi. Cea mai buna masina de spalat rufe are nevoie de loc suficient pentru a nu face zgomote sau vibratii nedorite.

Este esential sa aruncaticativa centimetri de spatiu pe ambele parti ale celor doua laturi pentru a asigura o circulatie adecvata a aerului. Astfel incat pentru masinile cu dimensiuni normale este nevoie de obicei de 3-4 cmliberi intre aceasta si alte echipamente.

  • Sursa de apa si curent

Asigurati-va ca spatiul de pozitionare este la aproximativ cativa metri distanta de conductele de apa fierbinte si rece si de canalizare. Pe langa cele mentionate deja, vedeti sa aveti aproape si o priza, astfel incatstecarul sa ajunga cu usurinta la aceasta. Este un lucru bine de stiutinainte de cumparare si instalarea propriu zisa.

  • Optiuni suplimentare

Daca doriti sa minimizatiaplecarea si eforul in plus, luati in considerare o masina de spalat rufe cu incarcareverticala. Incarcatoareleverticale au o capacitate de ridicare mai mare decatincarcatoarele frontale. Pentru a amortiza aceasta problema cu incarcatoarele frontale, putetiachizitiona si standuri care sustinemasinafoarte bine pe podea.

In rest puteti opta atat pentru masina de spalat rufe verticala cat si cea frontala, fiind similare in majoritatea aspectelor. Unicul aspect este ca cele frontale tind sa fie mai eficiente din punct de vedere energetic si sa foloseasca mai putina apa.

Daca trebuie sa economisiti timp, luati in considerare o masina cu functie de spalare rapida. Abandonati uneori conectarea unei masinidupa ce atiincarcat-o cu rufe.Luati in considerare un model cu conexiune Wi-Fi care va permite sa pornitimasina de spalat rufe de la distanta.

Exista multe lucruri de luat in considerare atunci candachizitionatimasini de spalatrufe. Analizati la rece care sunt nevoile tale inainte de a merge la magazin.Speram ca acest articol va va ajuta sa gasitimodelul ideal. Trebuie sa analizati cat mai multe variante recomandate de utilizatori. Cei de la smartbuyer.ro iti pot oferi sfaturi referitoare la achizitionarea unei masini de spalat rufe bune.

Also check redirect links

Suza Anjleena

Suza Anjleena is a Blogger, Tech Geek, SEO Expert, and Designer. Loves to buy books online, read and write about Technology, Gadgets, Gaming, LifeStyle, Education, Business, and more category articles that are liked by most of her audience. You can contact me via Email to: Beautyanjleena@gmail.com Thanks

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
%d bloggers like this: